СООПШТЕНИЕ УПИСИ

СООПШТЕНИЕ ИСПИТИ

Термини за ИСПИТИ
(групна настава, усен дел) ОСНОВНО МУЗ. ОБР. 2014

повеќе »
 
   
 
  ДОБРЕДОЈДОВТЕ
   
 
  Музичко - балетскиот училишен центар „Илија Николовски - Луј“ од Скопје е училиште од посебен интерес за државата. Во него се образуваат кадри од музичката и балетската уметност и како единствен центар од ваков вид тој претставува јадро од кое произлегуваат идните музички и балетски уметници и педагози, кореографи, диригенти, композитори и други музички и балетски културни дејци.
РАСПОРЕД
СРЕДНО МУЗ. ОБР.
ОСНОВНО
МУЗ. ОБР.